Alla inlägg den 30 juli 2008

Av Jessica - 30 juli 2008 09:57

Ingen sovmorgon för mig idag, katterna Freja och Leja hade tid för kastrering hos veterinären kl 08.00 så det var bara att kämpa sig upp. Inte lätt att sköta morgonrutinerna utan att väcka någon när man har ett spelrum på ca 20 kvm....

Oppli vaknade inte förrän kl 12.00, inte konstigt då det visade sig att han hade en temp på 39,4. Nya blodprov togs, man satte in en bredare antibiotika och tempen gick sedan som en berg och dalbana hela dagen. Läkaren meddelade att hans vita blodkroppar hade sjunkit något vilket kändes något som ett nederlag då gårdagen ju visade att de hade börjat öka igen och jag hade hoppats på en stadig stigning för att han ska kunna undvika fler infektioner den närmsta tiden framöver. Dessutom har läkarna upptäckt att en av tumörerna ligger i tarmen och vi måste vara snabba på att säga till personalen om han skulle få magsmärtor. Läkaren lyssnade på magen och konstaterade att tarmarna jobbar som de ska så än så länge verkar det inte som att tumören har ställt till någon skada där.


I övrigt har han mått bra, tandborstningen går bättre nu och han fortsätter babbla och skoja. Men det bästa av allt är att dagens tur till kiosken resulterade i att han började med att slicka på en klubba för att sedan övergå till att tugga på lite skumbanan...UNDERBART!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards