Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Jessica - 20 juli 2008 10:26

En riktigt förväntansfull Oppli såg fram emot dagens besök av kusin Hilda, Oppli älskar nämligen bebisar och Hilda är 4 månader gammal. Det var ett tag sedan vi såg henne och vi blev häpna över hur lik Oppli hon är när han var något yngre, bilder som vi hade med oss bevisade detta. Förutom att Hilda har kolsvart hår som redan har fått sin första trimning och Oppli i den åldern var kal som en fotboll ;o)
Oppli fick inte hår förrän han närmade sig 2 års ålder och vi har tagit med dessa bilder till sjukhuset för att förbereda honom på hur han kommer att se ut när han tappar håret. Han verkar ha accepterat detta, nu återstår bara att se hur han reagerar när det väl händer.

Vi gick ner till stora cafeterian för att äta lunch, skönt att komma ifrån rummet en kort stund och det är bäst att passa på när Oppli inte får cytostatika för då får vi inte lämna avdelningen. På eftermiddagen fick han sin nästa dos med cytostatika, denna gång 3 olika preparat som tog sammanlagt 4 timmar att få. Då passade vi på att bygga ihop polisstationen i lego som han fick av Hilda. Byggingenjör Daniel fick självklart hjälpa till med de mer avancerade bitarna och det var skönt att se att Oppli hade tålamod att sitta och pyssla en stund. Han har aldrig varit killen som gillar att pyssla och sitter normalt endast korta stunder vid bordet för att t ex rita.

Dags att sova, och som vanligt inga problem för Oppli att somna, han är tröttare än vanligt av behandlingen....

Tack Hilda, Daniel och Sandra!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards