Alla inlägg den 26 september 2008

Av Jessica - 26 september 2008 09:47

Vakna, äta frukost, titta på TV, titta på fiskar, äta lunch....osv osv dagarna rullar på och det känns som att de går oändligt sakta.
Oppli mår som tidigare glad och hyfsat pigg, han är lite tröttare framåt kvällen dock. Idag började han klaga på ont i munnen, än så länge äter han bra och det verkar ännu bara vara någon sorts obehagskänsla, men en tydlig indikation på att det snart blir värre.

Sjukhusmaten kan vara värd att kommentera! Den är smått oätlig, men vad gör man inte när man varken har tid eller ork att laga mat? Men det tråkigaste är att beställningarna inte fungerar som de ska. Och inte så lite heller...Björn beställde två portioner stuvade makaroner med köttbullar till lunch och det vi fick upp var en portion kokt kyckling med ris till lunch samt en janssons frestelse till middag! Kan det bli mer fel tro?

Och så börjar jag tröttna på amerikanska romantiska komedier, när jag har sållat bort alla filmer med våld och skräck samt de jag redan har sett i lånehyllan så finns endast denna typ av underhållning kvar. Jag är så innerligt less på förväxlingar, rappa kommentarer, drömprinsar och lyckliga slut. Bläh....




Även Sara har fått en mössa av mamma :o)

Ovido - Quiz & Flashcards