Alla inlägg den 19 september 2008

Av Jessica - 19 september 2008 18:29

Ingen fara kära vänner, inget har hänt förutom att vi har haft några sköna dagar hemma där jag har tagit paus även från bloggandet!
Vi kom hem i tisdags och Oppli har sedan dess varit på topphumör och det har varit oerhört skönt att njuta av att vara en "normal" familj igen. Det har kännts så pass normalt att vi varje dag har haft känslan av att det är lördag och att jobbet väntar oss på måndag. Inga mediciner, inga smärtor och ingen sondmat :o)

Igår kväll slog det oss att vi till och med kunde våga oss ut på en liten tur, något vi inte har gjort tidigare på grund av rädslan för att behöva ta sig in till sjukhuset snabbt. Och det föll sig så idealiskt att den årliga marknaden gick av stapeln i Lindesberg i år. En marknad som förde Björn och mig långt tillbaka i tiden då den var ett obligatoriskt inslag under vår uppväxt på landsbygden. Vi stämde genast träff med resten av familjen Kromm och hade en mycket rolig stund både på tivolit med alla karuseller samt på marknaden med alla shoppingmöjligheter.... Det märks att Oppli blir mer och mer bortskämd, han ville ha allt som såg roligt ut och hade svårt för att acceptera ett nej. Något vi får jobba med när denna pärs väl är över men fram tills dess tänjer vi på gränserna utan att för den skull skrida över de helt och hållet.
Den tidiga kvällen tillbringade vi hemma hos minstingen Kromm och hans sambo Jessan med pizza, pingis och diverse skvaller för att sedan avsluta den hos mormor Kromm med vin och handarbete där även Björn drog sitt strå till stacken och virkade några stolpar.....det var det eller vin ;o)

Ovido - Quiz & Flashcards