Alla inlägg den 3 september 2008

Av Jessica - 3 september 2008 12:02

Ställde klockan imorse då jag hade lovat Björn att komma till sjukhuset tidigt på förmiddagen, han ville åka till jobbet och hälsa på.
Oppli var fortfarande på gott humör när jag kom in, hungrig som en varg och hade blivit lovad lite lax och ris till lunch. Tyvärr gick det inte så bra, en kort stund efter laxen kom ett magknip som verkade ganska smärtsamt och vi fick lov att börja om från början igen. På eftermiddagen var det dags för några skedar yoghurt och framåt kvällen lite välling och återigen chips. Tack och lov fungerade det finfint och Oppli fick inga mer knip idag!

Enligt läkaren får vi komma hem torsdag kväll eller som senast fredag morgon, lite beroende på hans värden då han eventuellt behöver antibiotika även på fredag om de vita blodkropparna inte är tillräckligt många.
Han längtade ner till lekterapin och framåt 14.00 var det dags att koppla loss honom från droppet för att han skulle kunna leka mer obehindrat. Och det gjorde han, det finns så mycket spännande på den avdelningen att han inte riktigt visste vart han skulle börja. Men så fann han sig till ro med att leka med en docka i ett minikök, spela lite piano samt klä ut sig till riddare. Allt på en timme....

Tanken var att Björn skulle sova hemma inatt men Oppli såg så ledsen ut när han sa att han ville att vi alla tre skulle vara kvar inatt så då fick det bli så. Men med tanke på hur obekvämt det är att antingen sitta på en pinnstol och titta på TV eller trängas två vuxna i en 80 säng så tillbringade jag timmarna efter att Oppli hade somnat framför TVn, i sofffan, i föräldrarummet istället. Med min stickning förstås!

Ovido - Quiz & Flashcards