Alla inlägg den 4 september 2008

Av Jessica - 4 september 2008 09:22

Vad bekvämt det är att bo på gångavstånd till centrum när man är van att bo på gångavstånd till endast ICA, pizzerian och den lokala frisören. Så jag passade på att ta en sista sväng innan vi ska åka hem snart. Visserligen är vi tilbaka igen senast mitten på nästa veckan men det är ju nästan en hel vecka tills dess....
Efter det var det Björns tur, han hade en tid hos frisören då det långa håret har stört honom länge nu. Dock fick jag honom att lova att inte kapa så mycket på längden utan istället få lite fason på frisyren, och tänk, det till synes omöjliga lyckades :o)

Opplis värden är på väg uppåt och allt ser bra ut just nu så läkarens plan är att vi ser hur det går med matintaget tills imorgon förmiddag och att vi sedan får åka hem. Han fick börja dagen med lite yoghurt och ett smörgåsrån för att sedan få i sig en portion fiskbullar med potatis utspritt i småportioner under resten av dagen. Under middagen fick han magknip igen, inte så allvarliga och läkaren upplyste oss om att vi får räkna med lite sånt innan magen är på banan igen.

När Björn kom tillbaka från stan gick vi ner till lekterapin igen, stans coolaste ställa att hänga på för små barn :o) Tyvärr var Åsa, sprutterapeuten, upptagen men vi fick lite goda råd inför nålborttagningen imorgon och en date till nästa gång vi kommer och nålen ska sättas i igen, då har Åsa lovat att vara med. Oppli var på upptäcktslust och tillbaka igen på avdelningen ville han inte gå tillbaka till rummet utan vara ute i lekrummet där han träffade en ny kompis, Anna 4 år. Det är inte så ofta barnen är ute ur sina rum så det är skönt att se två stycken ha glädje av varandra och leka ihop.
Det blev en tidig kväll för Oppli som var trött och även vi vuxna gick och la oss före 24.00 för en gångs skull. Imorgon är vi hemma igen :o)

Ovido - Quiz & Flashcards