Alla inlägg den 24 augusti 2008

Av Jessica - 24 augusti 2008 11:57

Då Oppli endast är kopplad till kompisen en kort stund på morgonen samt på kvällen fick vi lov att komma ut med honom även idag. Han var så pigg och glad under morgonen att vi inte ens behövde vänta in läkarens besök utan kunde dra iväg strax före lunch.
Turen gick denna gång ner till centrum där vi intog lunch på en pizzeria/pasteria. Oppli hade beställt en pizza men fick snabbt smak på min carbonara, så nu är blodpuddingen glömd och fixeringen har hamnat på carbonara istället..... Vi stötte på en av sjuksköterskorna på gågatan och Oppli blev något konfunderad, men glad, över att se någon ur personalen utanför den vanliga miljön. Efter en glass på ett café begav vi oss tillbaka, vi hade ju besök att se fram emot :o)

Han somnade som en stock och vaknade en kort stund därefter gråtandes. Stackars liten blir jätteledsen ibland utan att veta varför och det är så svårt att trösta honom. Efter att ha hulkat och gråtit i min famn en bra stund lugnade han ner sig och vi satte oss i soffan i föräldrarummet för att titta på Bamse. Oppli hade ännu inte hämtat sig från sin attack och var blyg, tillbakadragen och fortfarande ledsen när Azadeh, Aida och Tobias kom. Han blev lite upplivad av presenten som han fick av Aida, ett par underbara sandaler med klack, och vägrade släppa ifrån sig de. Men prata ville han fortfarande inte :o(

Azadeh hade med sig otroligt god persisk mat till oss som vi njöt av till middag. Tack du underbart goa människa!!
Oppli beställde såklart carbonara till middag och mamma hittade några frysta portioner på ICA runt hörnet, tack och lov. Nu har han ätit mat hela dagen och inte behövt sondmat, det känns skönt.

Jag har ju glömt att berätta att Oppli har fått brev från dagis! Några av barnen har ritat teckningar och fina bilder till honom och han blev jätteglad över det. Vi har lovat att sätta upp de på väggen hemma så fort vi kommer hem. Tack alla barn och fröknar!!
Apropå hem så har vi fått löfte om att få åka hem imorgon om allt fortsätter att gå bra. Oppli får sin sista kur cytostatika 6-7 på kvällen och sen ska "bara" nålen ut ur dosan innan vi blir utskrivna. Yippie!!!

PS Jag har börjat lägga in lite bilder även i äldre inlägg!

Ovido - Quiz & Flashcards