Alla inlägg den 16 augusti 2008

Av Jessica - 16 augusti 2008 10:19

Och så var hela familjen samlad igen, medans mor och Jessan sov hemma hos oss så spenderade vi tre natten i sjukhusrummet.
När de två kom in till oss på eftermiddagen visade det sig att de hade spenderat dagen med att städa och laga mat. Vilket fantastiskt team, nu har vi återigen matlådor så att det räcker ett bra tag, tusen tack!!

Oppli var på något bättre humör idag, dock var febern lika hög samt så verkar blåsorna i munnen ha ökat ytterligare. Framförallt i högersidan av munnen där han är svullen som en liten hamster, förutom att han fortfarande är hes så sluddrar och dreglar han även när han pratar numera. Av förklarliga skäl gör han det bara i yttersta nödfall och föredrar att försöka göra sig förstådd genom att peka. Under kvällen fick han förutom den vanliga bonusdosen morfin även lite lugnande inför tandrengöringen så att pappa fick en möjlighet att göra rent lite grundligare. Det fungerade väldigt bra och personalen säger att det är bra att det blöder och att slemhinnorna lossnar för då läker det bättre. Läkaren har idag meddelat att hans vita blodkroppar är på väg upp och då hoppas vi att det snart ska märkas i Opplis mun och hals.

Vi tjejer passade på att ta en romantisk middag på restaurang Trattoria Commedia och den blev mycket lyckad. Maten var underbart gott och det var roligt att få spendera lite tid med mor och Jessan. Väl tillbaka på rummet passade jag på att fortsätta med mitt nya projekt, håller på att sticka mig ett par pulsvärmare inför hösten och Oppli har beställt ett par handskar utan fingrar....

Ovido - Quiz & Flashcards