Alla inlägg den 8 augusti 2008

Av Jessica - 8 augusti 2008 11:14

Bara Oppli och jag hela förmiddagen, det var riktigt mysigt det!
När läkaren gick sin rond kom vi överens om  att sätta Oppli på morfindropp då han har klagat över ont i munnen samt halsen och alvedonet inte hjälper fullt ut. Men så länge han inte klarar sig utan morfindropp kan vi inte komma hem som planerat så det var med blandade känslor som jag såg droppet kopplas på. Men huvudsaken är att han inte har alltför ont!

Han ville inte ha någon frukost utan fick sondmat istället men när Roland kom idag igen med två påsar munkar så satte han genast tänderna i en äppelmunk och lyckades äta upp hela. Han blev så pigg av besöket samt munken så att han ringde till pappa och beställde en Happy Meal av honom. Och det var så oerhört skönt att se honom sluka lunchen samt be om fler Chicky Bits, morfinet hjälper mot smärtorna och kortisonet får honom hungrig.

Vi tittade på OS invigningen tillsammans men Oppli tyckte att fyrverkerierna var alltför läskiga så han somnade istället. Jag gav mig iväg på en runda ner till centrum när det väl slutade regna och överrumplades av alla glada människor som ingick i reggaefestivalen :o)
Till middag blev det hämtpizza till killarna och persisk gryta till mamma och vi somnade mätta och belåtna efter en alldeles normal och lugn dag....

Tack Roland för munkarna och för att du åkte hit med de för Opplis skull!

Ovido - Quiz & Flashcards