Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Jessica - 5 augusti 2008 20:21

Opplis dag har lunkat på som planerat, han har börjat få upp hungern nu men än så länge mest på chips och godis. Enligt en av systrarna här är det jättevanligt att barnen blir sugna på något salt såsom chips och det knapras på i de flesta rum. Tur att han har en sond nu så att man lyckas peta i honom något vettigt mellan chipsvarven.

Det kom något riktigt oväntat på posten idag, Oppli fick ett paket av favvosköterskan Frida som slutade sitt vikariat förra veckan. Paketet innehöll en hälsning samt en fin bok om Nicke Nyfiken på sjukhus.

Han har varit ensam med pappa under större delen av dagen då jag har åkt hem för att ta emot kattungeköpare. Så nu har två av katterna fått flytta till vad som verkar vara ett fantastiskt bra hem och jag hoppas att allt går bra! Nya matte är från england och tänk så egendomligt det kändes när hon berättade att hon har forskat i cancer under många år. Att vara kattuppfödare kan sammanföra en med många roliga och intressanta människor som man annars aldrig hade träffat och det behöver inte bara vara katter man har gemensamt.

Tack söta Frida för att du gör Oppli så glad!

Ovido - Quiz & Flashcards