Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Jessica - 5 maj 2011 10:47

Ja, varför inte?? Mors dag närmar sig, vårens födelsedagar snubblar över varandra och med en Oppligömma slår du två flugor i en smäll, dels får jubilaren en fin och praktisk gömma till mobil eller nycklar samt så har du bidragit med pengar till barncancerforskning och stöd till drabbade familjer.

Lovar isf att inte lägga ut bilder på pågående arbete innan du har fått möjlighet att överlämna din present, vill ju inte förstöra överraskningen   

Funderar för tillfället på att försöka hitta sponsorer till materialet, d v s garn och "bling". På det sättet kan mer pengar gå till Tildes insamling så om du känner någon som säljer dessa ting och kan tänka sig att bidra med garn/pärlor/hängen mm så skulle det betyda mycket!! Sponsorer kommer isf att omnämnas i ett litet blad som följer med varje Oppligömma.

Håller för tillfället på med en hemlig present så jag kan inte lägga upp en bild på arbetet    men jag lovar att det blir mycket snyggt!!! Kolla gärna in färgkartan i ett av mina tidigare inlägg, mumma!

Ha en bra dag, imorgon är det helg, tjohoo!!   

Ovido - Quiz & Flashcards